Bent u werkgever?

Wij bieden u maatwerk oplossingen voor al uw personele vraagstukken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Over ons

De Speer Personeelsdiensten b.v. is uniek in haar soort! Het uitzendbureau waar zowel werkgevers als werknemers ondersteund worden in hun zoektocht naar personeel en werk. Onze energie en pro activiteit onderscheidt ons van de concurrentie, wij bieden onze klanten de keuze uit honderden direct beschikbare uitzend-professionals uit de bouw, afbouw, installatietechniek en facilitaire sector.

We zijn een snel groeiende innovatieve organisatie waar continu passende oplossingen worden gezocht voor alle vraagstukken op personeelsgebied. Ons team van deskundige accountmanagers en recruiters selecteert vakkrachten op zorgvuldige wijze. Zo creëren we een hoge klant- en medewerker tevredenheid. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen hebben wij toegang tot een landelijk netwerk met kennis van de lokale markt.

De Speer Personeelsdiensten: Uw partner voor al uw personeelsdiensten, payrolling, outplacement en werving & selectie. Binnen no time de juiste match.
1898

Vacatures

12592

Kandidaten

521

Opdrachtgevers

Nieuwe Locatie Informatie

We zijn nog druk bezig om de nieuwe locatie op de Wilhelminasingel 7 in Nijmegen te renoveren, zodra de locatie geopend is zal het hier vermeld worden.

Nieuwe Website

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van de nieuwe website van De Speer Personeelsdiensten. Kijk gerust rond op ons vernieuwde platform.

Succes verhalen

Dit zijn de succes verhalen van onze werknemers. Heeft u ook een leuk verhaal dat u wilt delen, schrijf dan hier uw eigen succes verhaal.

Levert goed personeel tegen een goede prijs. Dit bedrijf denkt mee!

gebruikersafbeelding Sander
Opdrachtgever

Wij hadden 3 loodgieters nodig, dit was snel geregeld. Deze mannen werken nu nog bij ons.

gebruikersafbeelding Michel
Werkgever
phone